Fantasy Tan distributör

Kort om fantasy tan
 Följ med världens främsta spray tan och Hollywood A-list på den röda mattan... Spray Tanning uppfanns av Fantasy Tan 1992 i Hollywood, Kalifornien av kända make-up artisten Starr Hamson. Ursprungligen var det endast til...
lgängligt för Hollywood´s elit, det lanserades kommersiellt till världen 1997. Sedan dess har Fantasy Tan röstats fram till den mest realistiska solbrännan i världen samt publicerad  på TV i The Montel Show och Jersey Shore. Fantasy Tan har byggt upp ett rykte och ett varumärke som levererar inte bara en verkligt fantastisk solbränna men också ett framgångsrikt företag. Dina kunder kommer att älska den.
 
Utöka dina tjänster i din verksamhet genom att gå en SPRAY TAN specialist utbildning redan i höst och erbjud dina kunder den mest realistiska solbrännan som finns via FANTASY TAN. Boka din tid redan nu.
 
 
 
 Vi har flera olika paket för mer info kontakta oss på fantasytan@live.se 
117.jpg

SUN SPRAY- Light medium

Sun spray är världens första spray tan system, som skapades för att ge ljushyade kunder ett fräscht och naturligt  utseende som kommer i första  stadiet av UV- sol som sedan utvecklas till lätt gyllene brun lyster. Sun spray är vår mest kända färg, som är särskilt skapad för mycket ljushyade kunder, men vanligtvis fungerar på alla hudtyper på grund av dess REALISTISKA effekt..

1 liter 850:-

 
119.jpg

Celebrity Glow - medium dark

Låt Den röda mattan rulla! Celebrity glow är avsedd att vara den perfekta solbrännan som du ser kändisar glänsa i, i rampljuset. Den är inte för ljus och inte för överdriven. Celebrity glow tan sitter som den perfekta solbränna efter en två veckor lång semester i Karibien. Celebraity glow rekommenderas inte på kunder som har för ljus hy.

1 liter 850:-
120.jpg
Chocolate Tan -Dark
 
 "Jag skriker efter uppmärksamhet" är effekten förskönad i vår världsberömda "Chocolate Tan". Denna härliga formula är utformad för att alla skall se dig. Det är en unik bronze-blandning och som den mystiska person du är, så kommer du att hamna i centrum med allas ögon på dig. Chocolate tan ger din kund/klient en utsökt brun kropp, tillräckligt god för att vilja ätas upp, dock inte bokstavligen.
 

1liter 850:-

121.jpg

Sun set bliss - Dark 2

Mörkare tack. Mer solbränna. Jag vill ha mer solbränna! Vad skulle vi säga, annat än? JA. Vi insåg att en del kunder vill vara mörkare, men de har olika åsikter om vad de tror är mörkt.  Sun set bliss skapades som en annan smak för de kunder som vill tänja sina gränser utan att se orange ut  utan snarare har en viss rodnande färg med sina överseende. Sun set  Bliss är ett hybrid mörkt 2 formel som håller garvning upp till 48 timmar.

 
Ångra ändringarna
 1liter 850:-
Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)