Spraytan

 

 

 

 

Ansiktsbehandling           150:-

Halv kroppsbehandling  250:-

Hel kroppsbehandling    350:-

Fråga efter stämpel kort 5:de behandling till halva priset.

eller köper du ut stämpel kortet direkt få du 5: de behandling gratis.

 

Det finns flera viktiga saker som du måste tänka på innan du besöker mig för Spray Tanning behandling.

Exfoliera dig innan du kommer, helst med peelingvante och sen inget smink eller hudkräm på huden innan behandlingen.

 

 

Före

Efter

Dagarna före:

Vaxning är absolut inte bra samma dag för eventuellt vax eller olja kvar på huden resultatet blir ojämnt. Det därför bäst att man planerar sin spray behandling så att den utförs minst 48 timmar efter att man har vaxat sig.

 

Om man planerar manikyr eller pedikyr, så är bästa tiden minst 12 timmar innan behandlingen. Spray lösningen kommer inte att färga av sig på konstnaglar. Lösning kan färga nagelbandet, men det kommer inte att hända om du smörjer in lite hudkräm på händerna direkt innan behandlingen. ( Jag har special blockerings kräm som du kan smörja dig hos mig)

 

En Spray Tan ser alltid bättre ut på dig med väl återfuktad hud. Det ser inte bara bättre ut, utan det håller längre också. Slutresultatet inte bara beror på vad man gör efterbehandlingen, utan också hur man tar hand om sig dagarna innan. Du kan köpa en bra hudkräm på min salong i samband med bokning av behandlingen te x. rekomenderas.

 

Samma Dag:

Du bör duscha och exfoliera huden helst 1 timme innan behandlingen eller så nära inpå behandlingen som möjligt.

Duschvattnet måste vara ljummet, annars kan färgen bli randig. Exfolieringen tar bort de döda hudcellerna och gör så att huden suger åt sig färgen bättre samt ser till att färgen håller längre och även avtar jämnare. Koncenterar dig mest på knäna, knogar, armbågar, fötter och andra torra ställen på kroppen. Det bästa är att man duschar med mild duschkräm (inte med hård tvål) innan behandlingen och sedan exfoliera.

 

Behöver man raka sig gör det minst 8 timmar innan Spray Tanning behandling. Huden kan vara ganska känslig och irriterad efter att man har precis rakat sig och det är därför inte bra att spraya på nyrakad hy. Det är inte heller bra att exfoliera strax efter efter rakning och därför bör man inte raka sig direkt innan behandlingen, när man samtidigt duschar och exfolierar.

 

Hur du exfolierar dig är ganska viktigt. Det bästa sättet är med en eelingvante tillverkad av nylon (kommer snart till försäljning i min salong) Detta materialet passar utmärkt till både kroppen och känsliga områden som ansiktet, och resultatet blir mycket jämnare och djupare än med en peelingkräm. Peelingkräm kan också lämna kvar ett lager av olja på huden som Spray lösningen inte kan penetrera, och detta påverkar i sin tur absorberingen av DHA (Dihydroxyacetone), särskilt om krämen innehåller produkter såsom E-vitaminer.

 

Direkt efter behandlingen bör man inte ha något smink, hudkräm, parfym, deodorant eller andra produkter på huden. Som beskrivet ovanför, kan dessa påverkar absorberingen av DHA.

 

Till behandlingen bör man komma med lösa kläder som inte sitter tight på huden. Tighta jeans, sportbehå och behå med bygel är särskilt opassande. Har gärna på dig mörka kläder så att färgen inte syns på kläderna efter behandlingen. Kom ihåg att vissa plagg gjorda av nylon, ull, spandex, silke och läder, eventuellt kan bli permanent missfärgning. Med andra textilier som tex bomull, tvättar man enkelt bort färgen.

Tar av dig alla smycken, kontaktlinser och andra produkter som sitter på huden.